Bedrijf


Lowhost.nl is opgericht in januari 2008 als verlengstuk voor Covero Media Services. Lowhost is een kleinschalige hoster met een groot bereik. Naast het bouwen van een goede website is het belangrijk dat deze in de juiste omgeving gehost en onderhouden kunnen worden.

Lowhost.nl biedt i.s.m diverse partners diverse vormen van hosting en it-infrastructuuroplossingen in een betrouwbare, beveiligde en uitbreidbare IT-Omgeving. Onze klantenkring bestaat uit webdesigners, reclamebureau's, starters, midden- en kleinbedrijf, stichtigingen, verenigingen en multinationals.

De diensten die wij aanbieden zijn o.a. domeinregistratie, beheer, shared hosting, dedicated hosting en hosted exchange. Dit alles vraagt om een specialistische expertise. De onderscheidende kracht van Lowhost.nl is dat wij hosten in een Nederlands klimaat neutraal datacenter met optimale service d.m.v één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent, géén mooie verhalen, alleen goede hosting voor een interessante prijs.

Wij nemen alle zorg uit handen, zodat u zich kunt focussen op zaken die u echt leuk vind!

Robbert Liebregts - Eigenaar