Wat heeft lowhost u te bieden?

Directadmin cPanel

Het Directadmin cPanel is een beheertool voor uw domeinnamen en hosting. Dit control panel heeft veel functies en is bijzonder eenvoudig in gebruik. U kunt direct aan de slag met uw websites!

99.99% Uptime

Door onze efficiënte internetoplossingen zijn wij in staat een hoge uptime te halen. Wij zorgen ervoor dat noodzakelijke updates goed gepland worden om websites zo goed mogelijk bereikbaar te maken.

Dagelijkse Backups

Wij zorgen standaard voor dagelijkse backups van onze server. Per hostingaccount is een backup van uw website en data in een handomdraai gemaakt!

Websitebuilder

Bij al onze hostingpakketten zit Installatron inbegrepen. Met deze tool installeert u eenvoudig en gratis o.a. Social Media Software, Content Management Systemen en Webwinkels. Met toppers zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, Cubecart en Prestashop.

Online Beveiliging

Het klimaat neutrale datacenter waar onze servers staan is beveiligd tegen diverse risicoscenario's om uw websites optimaal te beschermen. Al onze servers zijn beveiligd en worden periodiek gecontroleerd en ge-update. Voor een website met uiterst gevoelige informatie bieden wij maatwerk oplossingen en SSL certificaten.

Support

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 21:00. Daarnaast bieden we dagelijks e-mail en telefonische support voor onze shared hosting klanten. Voor klanten met een eigen server en SLA contract zijn wij 24/7 bereikbaar.

Combinaties voor een succesvolle relatie

Kwaliteit en Service webhosting

Wij leveren goede kwaliteit en service door jarenlange samenwerking met betrouwbare partners. Wij reageren snel en pro-actief en zijn ook nog eens betaalbaar!

Snelle verbinding

Alle servers beschikken over snelle verbindingen en zorgen ervoor dat uw website optimaal bereikbaar is voor uw klanten. Hierdoor kunt u het optimale rendement uit uw website of webshop halen!

Gratis te installeren bij ieder hostingpakket